fbpx
MOUNTAINMEN 2019

Mountainmen 2019 Ierland, zondag 28 april t/m zaterdag 4 mei 2019

Vraag jij je als man wel eens af of je de komende 20 jaar hetzelfde wilt blijven doen als de afgelopen 20 jaar?

Vraag je je ook wel eens af: “Wie ben ik eigenlijk?”  en “Wat vind ik eigenlijk belangrijk?”  Hoe zou het zijn als je de rust in jezelf vindt om deze vragen te beantwoorden, om jezelf vervolgens te verrassen met wat je vanbinnen allemaal voor waardevols aantreft?

Hoe zou het zijn om in de ruige natuur met mannen onder elkaar een te gekke en inspirerende week te hebben, je te laten uitdagen, je mentale en fysieke grenzen te verkennen, je passie te hervinden en met dat zelfinzicht én met meer energie terug te keren dan je wegging?

Stoer en inspirerend

‘Mountainmen 2019’ is een stoer en inspirerend bewustwordings-programma voor mannen, dat zich afspeelt in het ruige en mysterieuze Ierland, op een berg in het westen tussen Gort en Ennis. We slapen in tenten en zijn voornamelijk in het veld, bossen of bergen, eten biologisch, niet vegetarisch (maar is natuurlijk wel mogelijk), koken deels zelf als groep, bevinden ons vaak rond een vuur en halen water uit de bron. We leven die week zonder tijd, telefoons en internet en gaan terug naar de natuurlijke kern van ons bestaan. Door de kracht van je geest en je lichaam te combineren met de innerlijke rust die je in de natuur ervaart, kun je ‘alles’ bereiken.

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat elke dag uit een theoretische en een praktische deel, waarbij de thema’s ‘passies’ en ‘grenzen’ een rode draad vormen. We zullen dingen doen waar je blij van wordt, waardoor je uitgedaagd wordt, waardoor je aan het denken gezet wordt, en waardoor je geïnspireerd raakt. Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten, uit te dagen en getransformeerd weer terug te komen?

 

Het programma start op zondag 28 april, de aankomstdag, en eindigt op zaterdagochtend 4 mei, de vertrekdag. Ik ontmoet je graag op 28 april om 13.00 uur op Dublin Airport, waar we als groep vertrekken richting Ennis.

Wat krijg je terug naast deze ‘life-changing experience’?

  •  de transfer van Dublin naar Ennis en terug naar Dublin.
  • alle maaltijden en drinken (behalve alcoholisch)
  • alle overnachtingen
  • een seminar hand-out
  • persoonlijke coaching indien nodig

Ben jij er klaar voor? Meld je dan nu aanij

Of wil je eerst meer weten? Kom dan naar één van de proefochtenden en laat je verrassen. Of bel me persoonlijk 06 14 75 25 10

Maximaal 10 deelnemers

0
beschikbaar